U petak, 28.05.2021. godine, organizovali smo humanitarni turnir u malom fudbalu. Podršku u najavi i pozivu na učešće u turniru dugujemo BumBum radiu, facebook grupi Humanitarno srce i mnogim pojedincima koji su objavljivali naš poziv.

Iako se na turnir prijavio daleko veći broj ekipa, na samom turniru je učestovalo 9 ekipa.

Turnir je, kako je bilo i planirano, počeo u 18 časova i sve ekipe su odigrale po više petnestominutnih utakmica sa loptama koje nam je donirao SportVision. Najbolji su dobili pehare zahvaljujući donatoru Marini Krstić. Sve ekipe koje su učestvovale su dobile nagradu i od sponzora StarBet u vidu vaučera. Za osveženje igrača se zahvaljujemo donatorima Radovanu i Dragici Lazić. Štamparija Design Factory nam je donirala reklamni baner. Naravno, zahvalni smo i svim učesnicima turnira.

Na samom turniru je prikupljeno 13510 dinara donacije, koji su uplaćeni na račun HO Ras, a odatle prebačeni na namenske račune Nadje i Une.

Ako želite da podržite naša dva borca molimo Vas da uplatite donaciju na račun HO Ras 205-75516-35 kod Komercijalne banke sa svrhom uplate Donacija za Nadju i Unu.