Kako se bliže novogodišnji praznici mi se već uveliko pripremamo da u život posebne dece unesemo malo dodatne radosti, malo tog posebnog prazničnog duha i da ih obradujemo novogodišnjim paketićima.

To su sve deca sa nekom vrstom invaliditeta ili sa smetnjama u razvoju do 14 godina kojima želimo da učinimo praznike malo lepšim.

Nažalost, situacija je takva, da sami – bez Vaše pomoći verovatno nećemo uspeti u tome. Ovaj put nam je potrebna materijalna pomoć u vidu finansijskih donacija ili u vidu donacija igračaka, garderobe i konditorskih proizvoda koji bi bili pakovani u paketiće za decu. Moramo napomenuti da za ovu priliku prihvatamo samo nove igračke i garderobu.

Molimo Vas da pomognete na način koji možete i da omogućite deci, kojoj je svakodnevni život već previše otežan, da osete  dodatnu pažnju i da znaju da nisu sama u ovom svetu, već da ima onih koji će brinuti o njima.

Humanitarna organizacija Ras u redovnom radu ima više volonterskih i neprofitnih projekata, koji za cilj imaju da pomognu osobama sa invaliditetom i da im obezbede bolji položaj u društvu, kao i prikupljanje sredstava za razne vrste pomagala, medikamenata, kao i stručnu pomoć (logopedi, defektolozi, fizijatri…) koja je neophodna deci sa smetnjama u razvoju ili invaliditetom, a često nedostupna u potrebnom broju terapija kroz sistem zdravstvene zaštite. Takođe posredujemo u distribuciji polovne garderobe za ugrožene kategorije, kao i drugih potrebština.

Unapred smo zahvalni na Vašim donacijama.

Tim humanitarne organizacije Ras

Pridružite se našim prijateljima koji nas pomažu donacijama. Coca Cola nas je podržala i donirala je sokove i vodu za dečije paketiće!  Ali još uvek nismo stigli do cilja da obezbedimosve potrebno za paketiće za decu sa kojom smo bili u kontaktu.

Vremena je sve manje! Priključi se!