Većini nova godina znači neki lep novi početak, raduju se poklonima, lepim porodičnim trenutcima…

U dom dve porodice nova godina stiže, ali obe porodice su dobile loše vesti uoči nove godine.

Violeti Bihorac, majci Une Bihorac za koju smo se već borili i borimo se i dalje, dijagnostikovan je kancer. Sada, uz sve probleme koje ima porodica u toku lečenja malene Une, moraju da se bore sa opakom bolešću koja je napala Violetu.

Ista bolest napala je i Marinu Krstić, ženu koja se odazivala na mnoge humanitarne pozive, učestvovala u mnogim humanitarnim licitacijama, pomagala humanitarne akcije. Sada je u situaciji da je njoj potrebna pomoć drugih. Sa dijagnostikovanim kancerom, oslabljenim organizmom, Marina je morala da prekine sa radom, što je automatski značilo smanjenje kućnog budžeta, a troškovi su se povećali za cenu terapija, lekova…

Pomozite im. Donirajte na račun 205-75516-35 sa svrhom uplate Donacija za borbu protiv kancera. Da bi ste donirali Violeti u poziv na broj stavite 22002, a za Marinu 22003. Ako ne unesete poziv na broj iznos će biti podeljen na njihove račune.

Humanitarna organizacija Ras traži pojačanje. Prethodnu godinu smo završili uspešno, a u novoj se nadamo još većim uspesima. Uprošćeni finansijski izveštaj možete pogledati ovde.

Obzirom da smo sebi postavili veće ciljeve moramo se i više angažovati.

Mi sami nismo dovoljni. Potrebna nam je pomoć na svim poljima, od podele pamfleta, lepljenja postera, slanja mailova, prikupljanja donacija, učestvovanje u humanitarnim bazarima koje mi organizujemo, a i kao ispomoć na bazarima koje drugi organizuju, pozivanje prijatelja i poznanika da zaprate našu Facebook i Instagram stranicu…

Potrebno je da budete odlučni u tome da se bavite humanitarnim radom, da zaista to radite od srca. Lako će se naći mesto za Vas u našem timu!

Možete nam pisati na mail tim@horas.rs ili se javiti na telefon 0611375166.