U cilju povećanja prihoda Humanitarne organizacije Ras kroz donacije pokrenuli smo podsticajni program za donatore. Svi naši donatori će moći na osnovu donacija koje uplate dobiti određen broj bodova i na taj način će im biti omogućeno da koriste neki od programa iz naše ponude potpuno besplatno.

PREDNOSTI KORIŠĆENJA PROGRAMA

Na ovaj način praktično štedite na programima koje bi ste inače morali da plaćate, a činite i dobro dolelo kroz donacije za naše programe za pomoć i podršku porodicama i pojedincima sa posebnim potrebama.

Programi koje budemo nudili će biti redovno ažurirani i imaćete direktnu podršku programera koji su kreirali i održavaju program. Na taj način imate uvek punu funkcionalnost programa.

U slučaju da imate potrebu za nekim dodatkom na postojećem programu možete kontaktirati naše programere i, ako ima potrebe za time, uradiće taj dodatak i učinili naš softver još korisnijim i efikasnijim.

PROGRAMI KOJI SU U PONUDI

PEDALINA

Program namenjen za vođenje evidencije pri izdavanju pedalina.

Prilagođen je upotrebi sa mobilnih telefona i za korišćenje je neophodan internet. Program ima izuzetno jednostavan interfejs.

U program unosite svoj “vozni park” i onda prilikom izdavanja radnicima pomaže u obračunu naplate i vodi kompletnu evidenciju o svim izdavanjima, bilo da su izdavanja na ograničen ili neograničen rok.

Ima opciju izveštaja gde za svaki dan možete videti koliko ste puta izdali koju pedalinu i koliko ste zaradili na tome.

APARTMAN+

Program namenjen ljudima koji izdaju sobe i apartmane. Uz izuzetno jednostavan interfejs nudimo mnoštvo opcija za vodjenje motela ili hotela.

Naravno, tu su opcije zakazivanja i grafički prikaz kada je koji smeštaj izdat, mogućnost praćenja mini barova u sobama, lista gostiju i još mnogo drugih opcija.

Da bi ste koristili bilo koji program iz naše ponude molimo Vas da nas kontaktirate putem emaila office@horas.rs, a mi ćemo Vam poslati kompletna uputstva kako da postanete korisnici programa.