Postani član

Zašto postati član?

Kada postanete član HO Ras pokazali ste već da ste spremni da pomognete drugima, jer se od članarina sprovode programi organizacije.

Druga stvar je ta što ćete biti u mogućnosti da direktno utičete na odabir programa koje će sprovoditi HO Ras, kao i da predlažete novine u radu. Za se nove predloge biće organizovano glasanje na sajtu, a u skladu sa glasanjem odlučićemo o tome koji će program biti sproveden u delo.

Takođe, kao aktivni član moći ćete da predložite nekoga da bude štićenik HO Ras i da mu pomažemo na načine koji su nam dostupni.

Dodatna pogodnost toga što ćete biti član HO Ras je u tome što ćete imati mogućnost da učestvujete u načinu vođenja HO Ras i da unapredite sistem našeg rada svojim sposobnostima i idejama.

Kako se postaje član?

Da bi ste postali član Humanitarne organizacije Ras potrebno je da uplatite članarinu u visini od 5.000 dinara ili više na račun HO Ras 205-75516-35, sa svrhom uplate “Članarina za tekuću godinu”.

Uplatu možete izvršiti u bilo kojoj banci, pošti ili menjačnici u kojoj mogu da se plate i računi, kao i preko aplikacije za mobilno bankarstvo. U te svrhe smo postavili i QR kod koji možete skenirati aplikacijom na telefonu i brzo i jednostavno postati član.

Nakon što izvršite uplatu možete registrovati nalog za člana HO Ras ovde. Nakon potvrde o uplaćenim sredstvima Vaš nalog će biti aktiviran.